Dostava u cijeloj BiH

Rok isporuke

Rok za isporuku naručene robe je do 3 radna dana, putem kurirske službe. Dostava se vrši na području čitave Bosne i Hercegovine. Period isporuke zavisi od količine poručenih artikala, dostupnosti te adrese isporuke. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, obrađujemo početkom naredne sedmice. Kada potvrdimo sve artikle, putem email-a ćemo Vas obajvestiti o roku isporuke.

Status Vaše pošiljke možete u svakom trenutku provjeriti pozivom na +387 (0)66/835-737
Radno vrijeme naših komercijalista je: Radnim danima od 08-16h i subotom od 08-13h. Izvan ovih termina možete nas kontaktirati putem e-maila: info@htzbih.com.

Preuzimanje pošiljke

Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete, kao prijemnu adresu, onu osobu/lice na kojoj ćete biti u toku dana između 08 i 16h. U slučaju da je u prijemnoj adresi navedena adresa Vašeg radnog mjesta, potrebno je da navedete, osim Vašeg imena, i naziv firme. Dostava pošiljke vrši se na adresu naručioca.

Molimo Vas da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena nazad. U slučaju povrata pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju iste. Molimo Vas da u prisustvu ovlaštene osobe pregledate spoljašnost paketa te utvrdite da li eventualno postoje određena oštećenja na samom paketu.

Preporučujemo da pošiljke ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena. Ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke na neke od telefon +387 (0)66/835-737 ili i putem e-mail adrese info@htzbih.com i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Moja korpa
Vaša korpa je prazna.

Izgleda da još niste napravili izbor.