O Nama

Ko smo mi

Mi smo Gama Protect d.o.o. sa sjedištem u Laktašima pored Banja Luke, a bavimo se uvozom i distribucijom, te veleprodajom kvalitetne HTZ opreme renomiranih svjetskih i Evropskih dobavljača. Zastupnik smo i distributer za područje cijele BiH, italijanske firme Rossini i njihove sestrinske firme Giblor's. Takođe u ponudi imamo kvalitetne proizvode firmi Ansell, Cenigomma, Jobman, Edis Arroweld i Lacuna.

Gama Protect - O nama
Gama Protect - O nama
Gama Protect - O nama

Kako smo počeli

Uočili smo da na našim prostorima nedostaje u ponudi više kvalitetne HTZ odjeće, obuće i zaštitne opreme, a da je opet cijenom pristupačno našem standardu. Činjenica je da je ljudski sektor najvažniji za svaku firmu, stoga smo mišljenja da zaslužuju da im se ponude kvalitetni  HTZ proizvodi, koji su zahvaljujući nama od sada dostupni i na našem tržištu. Stoga smo odlučili da nam primarna djelatnost bude upravo nabavka i distribucija što boljih HTZ proizvoda, te je shodno tome izbor pao na dobavljače koje smo naveli u prethodnom tekstu.

Naša misija

Naša misija je da se ljudi u Bosni i Hercegovini što bolje upoznaju sa proizvodima koje imamo u ponudi, te da se samim tim ljudski sektor što bolje zaštiti od nezgoda i povreda na radnom mjestu. Osim ponude ovih proizvoda na domaćem tržištu, trudićemo se da edukacijom kroz našu blog sekciju stvorimo veću svjesnost važnosti zaštite na radu i očuvanju ljudskog zdravlja i života. Omasovljavanje svjesnosti dovodi do veće sigurnosti i zdravije radne sredine, koja je itekako potrebna na našim prostorima.

Gama Protect - O nama
Gama Protect - O nama
Moja korpa
Vaša korpa je prazna.

Izgleda da još niste napravili izbor.