Uslovi korištenja

Poštovani korisnici, hvala što ste posjetili našu web sajt. Molimo Vas da prije korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate i upoznate se sa sljedećim uslovima. Svaka posjeta našem web sajtu, kao i kupovina na istom, znači da ste ove uslove pročitali i da ste sa njima u cjelosti saglasni. Ukoliko oni za Vas nisu prihvatljivi, molimo Vas da ne koristite našu web stranicu.

I Osnovne odredbe

Gama Protect d.o.o. (https://htzbih.com) ima isključiva autorska prava na sve sadržaje na ovom web sajtu. To podrazumjeva tekstualne i vizuelne materijale, baze podataka i programerski kod (izuzev dodataka za web trgovinu i analitiku). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela našeg web sajta bez naše dozvole, smatra se kršenjem autorskih prava i dovoljno je za pokretanje tužbe.

II Početak korisničkog odnosa

Korisnik naših usluga može postati svako zainteresovano poslovno sposobno fizičko ili pravno lice, odnosno preduzetnik sa kompletne teritorije Bosne i Hercegovine. Ovo se odnosi isključivo na punoljetna lica. Za korišćenje naših usluga korisnik navodi samo one podatke o sebi koji su neophodni za izvršenje usluga za čije je korišćenje zainteresovan.

Ukoliko korisnik to želi, može postati Registrovani korisnik, tako što će napraviti korisnički nalog na našoj web stranici na sljedečem linku – https://htzbih.com/moj-nalog/. Ista stranica služi i za logovanje kada jednom postanete registrovani korisnik. Pravo na korišćenje usluga koje korisnik ili registrovani korisnik stekne u skladu sa ovim Opštim uslovima, ne može se prenijeti na treće lice.

III

Moja korpa
Vaša korpa je prazna.

Izgleda da još niste napravili izbor.