Reklamacije i povrat

Pravo na reklamaciju

Prodavac je dužan i obavezuje se isporučiti proizvod koji je naveden u narudžbi u online prodavnici, i mora odgovarati veličinom, bojom, količinom i karakteristikama koje je prodavac dao kupcu.

Kupac je dužan da proizvod koji je naručio pregleda odmah po prijemu i provjeri da li odgovara naručenom proizvodu iz naše online prodavnice, te da istakne postojanje nedostataka koji se mogu uočiti pogledom. Kupac ima pravo da traži od prodavca da neispravnost proizvoda prodavac otkloni popravkom ili zamjenom u primjerenom roku. Prodavac je odgovoran ako je proizvod bio oštećen prije slanja pošiljke.

Ukoliko je do oštećenja došlo u transportu putem dostavne službe, dužni ste odmah reagovati dostavnom službeniku koji Vam predaje naručeni proizvod, a takođe da obavjestite i nas da možemo reagovati sa svoje strane i poslati zamjenski proizvod.

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakovanju) u roku od 7 dana od dana prijema robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas izravni trošak, a ne može biti vraćena jer to nije u našoj nadležnosti. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije preuzimanja robe od strane dostavne službe niste dužni platiti poštarinu.

Ukoliko je došlo do pogrešnog odabira proizvoda od strane kupca na našem sajtu. Na primjer, unesena je pogrešna veličina ili boja, onda nam se obratite i proizvod ćemo Vam zamjeniti za onaj koji Vam više odgovara, ali niste oslobođeni troškova ponovnog plačanja poštarine, jer je to greška koju je napravio kupac, a ne prodavac.

Postupak reklamacije

Kupac može da izjavi reklamaciju prodavcu zbog neispravnosti proizvoda kao i zbog pogrešno obračunate cijene i drugih nedostataka.  Kupac podnosi reklamaciju na formi za reklamacije koja se nalazi na ovoj stranici ispod ovog teksta.

Za sve informacije i dodatnu pomoć u pogledu reklamacija kupci se mogu obratiti licu zaduženom za reklamacije u sjedištu prodavca, na telefon +387 (0) 66/835-737

Obrazac za reklamaciju

Moja korpa
Vaša korpa je prazna.

Izgleda da još niste napravili izbor.